Există mai mulți factori de luat în considerare care afectează prețul final al unui site. Acești factori includ numărul de pagini, ce fel de funcționalități suplimentare se doresc, tipul de grafică necesară, termenul de execuție etc. Prețurile pornesc de la 500 lei pentru un site simplu. La acestea se mai adaugă costul pentru domeniu și abonamentul pentru hosting. Pentru a obține o cotație de preț trimite o cerere gratuită completând formularul disponibil aici.
Durata este determinată de mărimea siteului, complexitatea acestuia și lista de proiecte aflate în desfășurare. Se poate realiza un site simplu până la unul mediu ca complexitate în maxim 2-3 săptămâni de la stabilirea structurii și conținutului acestuia.
Domeniul reprezintă adresa siteului și este la baza sistemului DNS care transformă adresa IP a serverului web într-un nume ușor de memorat.
Pentru a publica un site este nevoie de un server web care să găzduiască fișierele din care este compus siteul, acest server trebuie să dețină o conexiune la Internet de mare viteză, să fie disponibil 24 de ore din 24 și să facă față la suprasolicitări din partea vizitatorilor, deoarece pot exista concomitent sute sau chiar mii de vizitatori pe site. Aceste lucruri nu sunt posibile prin conexiunea Internet de acasă sau fără ajutorul unui server puternic.
Da, de fapt chiar voi realiza un logo personalizat pentru fiecare site în parte, prețul pentru acesta fiind inclus în prețul siteului.
Da, am dezvoltat siteuri sau proiecte chiar și pentru clienți străini aflați în celălalt capăt al globului.
Chiar dacă cineva îți oferă un serviciu gratuit nu înseamnă că se și pricepe la așa ceva și ar trebui să accepți imediat, mai ales dacă nu este ocupația sa zilnică sau are puțină experiență. Când vine vorba de siteuri mulți sunt în stare să realizeze un site, dar majoritatea nu vor ști cum să-l construiască corect și mai ales să-l propulseze în paginile motoarelor de căutare cum ar fi Google, Yahoo sau Bing.
Deoarece cei care au făcut siteul nu s-au ocupat și de optimizarea SEO sau nu au știut cum să-l promoveze și să-l ridice în clasamentul Google.
Mentenanța unui site reprezintă actualizarea unui site de tip CMS (ex. WordPress) sau magazin online și a pluginurilor instalate, care sunt lucruri obligatorii, backupul (copie de siguranță) regulat, securizarea siteului împotriva atacurilor online, precum și asigurarea că serverul web este mereu activ și în stare perfectă de funcționare.
URL înseamnă Universal Resource Locator și reprezintă adresa completă care este tastată în browser. De exemplu https://www.kreativdesign.ro este adresa URL a paginii de start pentru acest site.
Nu, toate siteurile construite de mine respectă standardele web curente, sunt realizate doar cu ajutorul soluțiilor open-source (cod sursă disponibil), ce au fost testate intens de-a lungul timpului și fără să conțină conțină cod closed-source (program proprietar). Dacă se dorește ulterior actualizarea sau modificarea siteului se poate realiza absolut fără probleme de oricare designer sau programator priceput, fără a fi nevoie să apelați în continuare la mine.
Sunt curios să aud acea întrebare, așa că nu mai sta pe gânduri și folosește formularul de pe pagina de contact, dacă nu, trimite câteva paragrafe scrise la adresa [email protected] sau contactează-mă la tel. 0727 53 66 51.