Convertire design în magazin online

De la concept la magazin online funcțional

Haide să dăm viață design-ului static, deblochează adevăratul potențial al design-ului tău transformându-l într-un site web complet funcțional si ușor de utilizat.

Responsive Web Design

Website-ul se va adapta perfect la orice dimensiune de ecran. Magazinul online va arăta uimitor și va oferi experiențe optime pentru utilizatori, indiferent dacă este accesat de pe desktop-uri, tablete sau smartphone-uri.

Conținut editabil

Magazinul online va fi bazat pe WordPress, care prezintă un sistem de gestionare a conținutului (CMS), astfel vei avea puterea să actualizezi și să gestionezi cu ușurință conținutul site-ului, produsele, imaginile și alte elemente multimedia, fără a necesita cunoștințe tehnice extinse.

Funcționalități

Integrare funcționalități esențiale în magazinul online pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. De la integrare coș de cumpărături și formular de comandă până la sisteme de gestionare a stocului și comenzilor, astfel încât site-ul să aibă caracteristicile necesare pentru a îndeplini obiectivele tale de afaceri.

Optimizare pentru motoarele de căutare

Magazinul tău online va primi optimizări tehnice SEO, prin implementarea celor mai bune practici din industrie și strategii dovedite, el va avea o bază solidă pentru a concura eficient în rezultatele motoarelor de căutare, conducând cât mai mulți clienți potențiali către platforma ta online.

Performanță ridicată

Site-ul web rezultat va fi conceput cu un accent puternic pe optimizarea vitezei de încărcare, care nu numai că va îmbunătăți satisfacția utilizatorilor, dar va avea și un impact pozitiv în clasamentul motoarelor de căutare, deoarece motoarele de căutare acordă prioritate site-urilor web cu viteze de încărcare mai mari.

Plăți securizate cu cardul

În cadrul magazinului online se pot integra gateway-uri sau procesatori de plată prin card, PayPal sau alte metode de plată, pentru a crea o experiență de cumpărături online fără probleme pentru clienți. Voi implementa măsuri solide de securitate pentru a-ți proteja datele și clienții de orice amenințare.

Contactează-mă completând formularul de contact sau sunându-mă. Mi-ar plăcea să aflu despre proiectul tău și să discutăm despre cum te pot ajuta să îți transformi design-ul într-un magazin online profesionist.