Convertire design în website

De la concept la website funcțional

Haide să dăm viață design-ului static, deblochează adevăratul potențial al design-ului tău transformându-l într-un site web complet funcțional si ușor de utilizat.

Responsive Web Design

Website-ul se va adapta perfect la orice dimensiune de ecran. Site-ul tău web va arăta uimitor și va oferi experiențe optime pentru utilizatori, indiferent dacă este accesat de pe desktop-uri, tablete sau smartphone-uri.

Conținut editabil

Opțional se poate opta pentru un site WordPress, care prezintă un sistem de gestionare a conținutului (CMS), astfle vei avea puterea să actualizezi și să gestionezi cu ușurință conținutul site-ului, imaginile și alte elemente multimedia, fără a necesita cunoștințe tehnice extinse.

Funcționalități

Integrare funcționalități esențiale în site-ul tău pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. De la formulare de contact și linkuri de social media până la sisteme de rezervare și soluții de comerț electronic, astfel încât site-ul să aibă caracteristicile necesare pentru a îndeplini obiectivele tale de afaceri.

Optimizare pentru motoarele de căutare

Site-ul tău va primi optimizări tehnice SEO, prin implementarea celor mai bune practici din industrie și strategii dovedite, el va avea o bază solidă pentru a concura eficient în rezultatele motoarelor de căutare, conducând cât mai mulți clienți potențiali către platforma ta online.

Performanță ridicată

Site-ul web rezultat va fi conceput cu un accent puternic pe optimizarea vitezei de încărcare, care nu numai că va îmbunătăți satisfacția utilizatorilor, dar va avea și un impact pozitiv în clasamentul motoarelor de căutare, deoarece motoarele de căutare acordă prioritate site-urilor web cu viteze de încărcare mai mari.

E-commerce

Dacă intenționezi să vinzi produse/servicii pe site-ul tău se pot integra gateway-uri de plată securizate, cataloage de produse, coșuri de cumpărături și sisteme de gestionare a inventarului pentru a crea o experiență de cumpărături online fără probleme pentru clienți.

Contactează-mă completând formularul de contact sau sunându-mă. Mi-ar plăcea să aflu despre proiectul tău și să discutăm despre cum te pot ajuta să îți transformi design-ul într-un site web dinamic.