Web Design

Ce înseamnă Web Design?

Web Design-ul reprezintă planificarea și apoi crearea de pagini web. Acesta include structura de afișare a informațiilor, interfața utilizator, meniul de navigare, aranjarea paginilor, folosirea culorilor, font-urilor și imaginilor. Toate acestea sunt combinate cu principiile de design pentru a crea un website care îndeplinește obiectivele clientului și ale designer-ului.

Design-ul este o parte esențială a Web Design-ului. Acesta include folosirea principiilor de design: balans, contrast, evidențiere și unitate, cât și folosirea elementelor de design: linii, forme, texturi și culori. Prin combinarea acestor elemente un web designer creează site-uri web.

Un site web de prezentare în cea mai simplă formă va avea întotdeauna o pagină de start (acasă, home page), una sau mai multe pagini web de prezentare a produselor sau serviciilor și o pagină rezervată detaliilor despre companie (despre noi, servicii, tarife, galerie foto).

Pentru un design web cât mai apropiat de viziunea clientului, se ține cont și de identitatea grafică a companiei (logo, culori) și de publicul țintă caruia i se va adresa site-ul.

O prezență puternică pe Internet a devenit o necesitate pentru orice firmă. Tot mai mulți conducători de firme decid să apeleze la serviciile de web design pentru realizarea propriul site web.

Un site eficient este un site care poate fi folosit cu usurință de către utilizatori, optimizat SEO corespunzător, cu informațiile prezentate clar și explicit în paginile acestuia pentru a scoate în evidență esențialul paginii web.

Concepția unui website trebuie realizată ținând cont permanent de partea de optimizare pentru motoarele de căutare. Acest proces necesită atenție la detalii și timp pentru a vedea rezultatele în Google sau orice alt motor de căutare.

Fie că ești hotărât să îți creezi prima pagină web, fie că ai deja una, poți să folosești acest vehicul de marketing care este Internetul, astfel încât prezența companiei tale pe web să nu treacă neobservată, iar impactul asupra afacerii să fie decisiv.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de web design sună la telefon 0370 701 451 sau trimite un e-mail la adresa [email protected].

Shares